Achteraf betalen met Billink is veiling

Wilt u uw klanten de mogelijkheid geven om nu en later te kopen? Tegenwoordig wenden steeds meer winkels zich tot Billink als betaaloplossing. Met Billink, kunt u uw klanten het gemak bieden om hun gewenste goederen nu te kopen en achteraf te betalen.

Als een online handelaar of winkeleigenaar, zijn er verschillende voordelen verbonden aan het aanbieden van klanten de kans om achteraf te betalen met Billink:

1. 1. Snelle betaling & gemakkelijke winkelervaring: Met Billink hoeven je klanten zich geen zorgen te maken over het invoeren van hun betalingsgegevens – je laat ze gewoon meteen kopen wat ze nodig hebben! Het resultaat is dat ze met één klik kunnen winkelen, wat leidt tot snellere checkout tijden voor beide partijen.

2. Veilig en betrouwbaar platform: Als het gaat om elke betalingsverwerking oplossing of platform, veiligheid is van vitaal belang voor online winkeliers en klanten veilig te blijven bij het invullen van transacties aan beide zijden van de transactie … Billink belooft dat al haar transacties 100% veilig zijn met geavanceerde fraude preventie technologie die elke transactie 24/7 controleert, zelfs voordat ze plaatsvinden! Dit betekent dat beide partijen die Billink gebruiken erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens te allen tijde beschermd zijn tijdens het winkelen.
3. Flexibele betalingsmogelijkheden: Klanten hoeven zich niet langer te beperken als het gaat om betalingsmogelijkheden – in plaats daarvan kunnen ze betalen ofwel vooraf (met een debet / credit card), achteraf (

Verkoopt uw bedrijf producten of diensten? Bent u op zoek naar een gemakkelijke en efficiënte manier om klanten te voorzien van flexibele betalingsmogelijkheden? Billink kan helpen. Met Billink, kunnen klanten betalen voor hun aankopen nadat ze ze hebben ontvangen.

Billink is een in Nederland gevestigde start-up die e-commerce bedrijven een eenvoudige oplossing biedt om hun klanten verschillende betaalplannen aan te bieden. Met Billink, kunnen shoppers kopen wat ze nu nodig hebben en later betalen in meerdere termijnen of zelfs een enkele betaling – zonder extra kosten!

Klanten genieten meer vrijheid bij het doen van aankopen omdat ze de mogelijkheid hebben om achteraf te betalen wanneer dat beter past in hun budget. Bovendien krijgen bedrijven een snel goedkeuringsproces en stijgt de verkoop omdat meer klanten meer koopkracht krijgen dan ooit tevoren. Wat nog beter is, is dat je geen extra website code nodig hebt, het beheren van meerdere transacties of het verwerken van betalingen op aparte pagina’s! Billink maakt uw leven gemakkelijker omdat alles gebeurt binnen dezelfde interface, zodat alles wat u hoeft te doen is slapen met de wetenschap dat uw klant betalingen soepel verlopen.

Bovendien, Billinks ‘veiling functie maakt de ervaring nog soepeler: uw klant ontvangt een e-mail uitnodiging onmiddellijk na het voltooien van hun aankoop waarin ze een beperkte termijn om ofwel volledig te betalen of te verdelen in verschillende delen van gelijke bedragen per week, terwijl u nog niet in rekening gebracht totdat de klant heeft betaald het verschuldigde bedrag! Dit betekent dat u niet meer hoeft af te wachten of u

Billink heeft de online winkelervaring gerevolutioneerd door klanten in staat te stellen hun aankopen achteraf te betalen. Dit is vooral handig voor degenen die niet in staat zijn om items te kopen als gevolg van hun budgettering of inkomenseisen. Met Billink, kunt u winkelen zoals u normaal zou doen bij een van uw favoriete winkels; kies dan “Billink” als uw betalingsoptie bij het afrekenen.

Met Billink heb je de vrijheid om op veilingen te bieden en je winsten meteen te laten versturen zonder ze twee weken later te betalen. Dit elimineert de noodzaak voor potentieel dure payday loans of andere noodfinanciering opties; waardoor consumenten gemoedsrust bij het bieden op veilingen in plaats van het gevoel overweldigd door potentiële schuld als ze niet winnen of een in aanmerking komende betaling op tijd.

Voor veilingmeesters betekent het minder zorgen over het op tijd betaald krijgen, omdat Billlink ingebouwde fraudepreventie functies biedt die helpen beschermen tegen frauduleuze activiteiten en late betalingen van klanten die te hoog bieden tijdens een veiling, maar niet in staat zijn om achteraf te betalen. Veilingen kunnen nu aantrekkelijker worden met deze optie van “achteraf betalen”. Immers, waarom een grote korting mislopen als het alleen maar een paar extra dagen duurt tot ze betaald worden?

Of het nu gaat om het bieden en winnen van een item op een van de vele populaire veilingsites die vandaag beschikbaar zijn of online winkelen via een van Billlink’s partner winkels, nu kunnen klanten toegang hebben tot meer producten met eenvoudigere manieren om te betalen – terwijl ze nog steeds…

Wilt u uw klanten de flexibiliteit bieden om producten later te betalen? Met Billink kunt u dat nu realiseren! Met deze innovatieve betaaloplossing kunnen klanten hun aankopen betalen na ontvangst.

Billink stelt online winkels en fysieke handelaren in staat om Pay After Delivery (PAD) als betaaloptie aan te bieden. Billink is eenvoudig te implementeren en laat winkeliers een directe goedkeuringsprocedure creëren, net als met creditcards. Klanten vullen gewoon een keer hun factuurgegevens in en vervolgens kunnen ze betalingen autoriseren via een veilig authenticatiesysteem dat hun persoonlijke gegevens beschermt.

Bij veiling gebaseerde bedrijven, met Billink is er ook geen wachten op traditionele cheques of bankoverschrijvingen: wanneer klanten biedingen winnen op producten, worden ze automatisch goedgekeurd door Billink – dus er is geen stress betrokken bij het wachten op betalingen.

Niet alleen bespaart deze handige betaaloplossing tijd, maar het werkt ook op mobiele apparaten waardoor het geweldig is voor drukke startups die niet altijd de tijd of het budget hebben om meer gedetailleerde checkout processen te beheren met behulp van traditionele methoden.

Dit betekent dat of je nu artikelen koopt in een online winkel of op een veiling, achteraf betalen met Billink nu beschikbaar is als een veilige en zekere manier om goederen te kopen zonder vooraf geld te moeten betalen! Het is een bijzonder handige betaaloplossing als u terugkerende klanten heeft, omdat autorisaties elke keer automatisch gebeuren zonder dat u extra tijd hoeft te besteden aan het handmatig invoeren van gegevens.

probeer het vandaag nog uit – start

De mogelijkheid om achteraf te betalen met Billink is een van de meest populaire functies voor veilingwebsites. Het stelt gebruikers in staat hun aankopen te betalen wanneer ze hun goederen ontvangen, waardoor ze zich zekerder voelen over hun aankoop en weten dat de goederen veilig zullen aankomen voordat er geld is uitgewisseld. Dit moedigt ook impulsaankopen aan, omdat klanten zich geen zorgen hoeven te maken of ze vooraf wel genoeg geld hebben en beslissingen kunnen nemen op basis van vertrouwen in plaats van financiële beperkingen.

Billink’s betalingssysteem zorgt voor volledige transparantie tussen kopers en verkopers vanaf het moment dat een verkoop wordt gedaan tot aan de acceptatie van de betaling. Het geïntegreerde systeem berekent automatisch het verschil tussen wat vooraf is betaald (indien van toepassing) en wat nog moet worden betaald aan het einde van elke maand wanneer eventuele openstaande debiteuren verschuldigd zijn. Klanten kunnen ervoor kiezen om gevoelige informatie zoals financiële gegevens af te schermen door gebruik te maken van Billink’s eigen gecontroleerde vorm van betaalmethoden die direct linken met de bankrekening of creditcard van een gebruiker, of indien Billink winkels gewenst gebruik te maken van alternatieve 3rd party providers zoals iDEAL of PayPal.

Voor veiling website bedrijven die gebruik maken van Billink ‘achteraf betalen’ functie zijn er tal van voordelen – het helpt bij het verhogen van terugkerende klanten en verkoop omdat gebruikers niet langer directe zorgen hebben over budgettering voor aankopen en het verbreedt ook de wereldwijde toegang van klanten omdat verschillende flexibele betalingsmogelijkheden beschikbaar zijn dankzij facturatie dienstverleners zoals Klarna, iDeal etc, afhankelijk van waar de klant zich geografisch bevindt. Dit alles in combinatie geeft klanten een extra niveau van vertrouwen dat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader